Besök gärna våra samarbetspartners

webflower

Vår målsättning är att bli den bästa leverantören av konstgjorda växter och blommor till privatpersoner och företag. Denna målsättningen tänker vi leva upp till genom att ge:

Sortiment och kvalitet

Vi är väldigt noggranna med vilka produkter vi tar in i vårt sortiment. Endast de mest högkvalitativa växterna och blommorna platsar hos oss. Vi lever efter mottot kvalitet före kvantitet. Således är vi aningen försiktiga med att ta in nya produkter i vårt sortiment, men när det väl finns där kan du vara säker på att det är av högsta kvalitet.


ULF ZETTERBERG

Jobbat med radioreklam i 29 år.

Var med och startade Radio Stella 1993 och sedan som chef för bla Mix Megapol.

Lugna Melodier, Rockklassiker och nu de senaste sju åren som egen företagare som försäljningskonsult för Retro Fm samt Rockklassiker i Skåne.


Håkan Orrling

Bröllopsringar 

Håkan Orrling är född 1971. Han har designat, tillverkat och distribuerat smycken i över tjugo år och började sin karriär 1989 med guldsmedskolan för att sedan vidareutbilda sig vid designskolan Institut för ädelmetall i Köpenhamn.


Parapeten

Varmt välkommen till Parapeten!
Denna lokal kan ej hyras utan mat & dryck från oss på Tegel
Magnifik lokal med utsikt över havet till Helsingör
En fantastisk miljö mitt i Helsingborgs centrum

400p max

Hotel Goldried

Boka Hotell i Österrike Hotel Goldried i Östtyrolen är ett av de vackrast belägna hotellen i Österrike. Anläggningen ligger på 1 000 meters höjd med panoramautsikt över bergen och byn Matrei in Osttirol. Som gäst hos oss har du tillgång till skidåkning i toppklass, ända fram till hotellet.

Ekeby Möbelaffär

Kika in och förbered uteplatsen för en härlig vår & sommar