PREMIÄR 24/4

FÖRRÄTTER:    
  • Pil-pil, havets frukter. Baby squid, vongola, scampi, blåmusslor gratineras i vitlökssmör samt nybakat doppa bröd               179 kr     
  • Sommarpotatis  råraka serveras med lök, syrad grädde, löjrom, räkor, dill, citron                           189 kr
  • Klassisk halstrad råbiff, serveras med rökt ägg-blomma samt  dijonkräm.                                    169 kr          VEGETARISKT: 
  • Förrätt
  • Pasta tapenade, chili, grillad sparris, rökt ägg blomma och kvisttomater.                                  139 kr
  • Varmrätt
  • Mangold och potatiskrocket grillad sparris, hollandaise, kvisttomat                                         239 kr

VARMRÄTTER:
  • Pasta Tagliatelle/frutti di mare. Olja, vitlök, chili, scampi, pilgrimsmusslor, vongola, blåmusslor grillade kvisttomater               249 kr
  • Pasta Vitello, Krämig svamp pasta med grillad strimlad göd kalv entrecote, bakad vit sparris, kvisttomater hyvlad tryffel                             259 kr
  • Smörstekt Havsaborre med  en mangold - potatis crockett toppas med lime och ramslök smör, kvisttomater, samt bakad vit sparris      329 kr
  • Grillad gödkalv entrecote med bearnaisesås, tryffelsky , bakad vit sparris, kvisttomater, pommes                           349 kr
  • Oxfile medaljonger med en svamp och sidfläsk crockett,  jordärtkockskräm, bakad  vit sparris, kvisttomtater                   379 kr
DESSERT:
Choklad ganache med halloncoulis,gammaldags vaniljglass,  129 kr   Jordgubbs cheesecake bakelse med visp grädde                                  139 kr